فایل های دسته بندی صنایع غذایی

پاورپوینت قندها و اهمیت آنها

عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت قندها و اهمیت آنهافرمت: پاورپوینت قابل ویرایش تعداد اسلاید: 59 پاورپوینت کامل و آماده ارائه فهرست مطالب:تعریف قندانواع دسته بندی قندهااسامی مختلف قندهاانواع پلی ساکاریدهاچرا قندها مهم ه...

قیمت : 20,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت دمنوش های طبیعی

عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت دمنوش های طبیعیفرمت: پاورپوینت قابل ویرایش تعداد اسلاید: 20 پاورپوینت کامل و آماده ارائه فهرست مطالب:چای بابونه چای افتیمونچای بهارنارنجچای گل گاوزبان و سنبل الطیبچای پونه چای نعناع...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت انواع بسته بندی گوشت

عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت انواع بسته بندی گوشتفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 18پاورپوینت کامل و آماده ارائهقسمتی از متنمقدمهفرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند ...

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت فناوری فشار بالا بر ارزش مواد غذایی

عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت فناوری فشار بالا بر ارزش مواد غذاییفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 20فهرست مطالب:فناوری فشار بالا از دیدگاه مهندسیاثرات بیولوژیکی فشار بالااستفاده از فشار بالا در فراوری مواد غذاییو...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت فرآیند تولید روغن نباتی

عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت فرآیند تولید روغن نباتیفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 15پاورپوینت کامل و آماده ارائهفهرست مطالب:فرايند توليد روغن نباتيروغن كشي و پالايش روغنخط رنگبريروش بی رنگ کردن غیر مداومخطوط...

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت تولید کنسرو گوجه فرنگی

عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت تولید کنسرو گوجه فرنگیفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 26پاورپوینت کامل و آماده ارائهفهرست مطالب:مقدمهرب گوجه فرنگیمواد اولیهمراحل خط تولید کنسرونمودار خط تولید رب گوجه فرنگیآزمای...

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت فرآیند کنسرو کردن مواد غذایی

عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت فرآیند کنسرو کردن مواد غذاییفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 44پاورپوینت کامل و آماده ارائهفهرست مطالب:تاريخچه كنسروابداع روشمراحل كنسرو كردنميكروبيولوژيكي كنسروهاطبقه بندي غذاهاي ك...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت صمغ گیری خشک از روغن های گیاهی

عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت صمغ گیری خشک از روغن های گیاهیفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 13پاورپوینت کامل و آماده ارائهفهرست مطالب:مقدمهدلایل استفاده از فیلتراسیون غشاییصمغ گیری خشک از روغن های گیاهیتاثر حلال ...

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت اسید های چرب امگا 3 و امگا 6

عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت اسید های چرب امگا 3 و امگا 6فرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 26پاورپوینت کامل و آماده ارائهفهرست مطالب:تاثیر اسیدهاعلل کمبودنشانه های کمبودمقادیر مصرف روزانهسمیتکوآنزیم Q10تاثیر ...

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت نوشیدنی های ورزشی

عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت نوشیدنی های ورزشیفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 62پاورپوینت کامل و آماده ارائهفهرست مطالب:آبنظر ابوعلی سینا در مورد مصرف آبوظايف آب در بدنمصرف آب حین ورزشآب اکسیژن دار شدهمصرف م...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت روانشناسی تغذیه

عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت روانشناسی تغذیهفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 99پاورپوینت کامل و آماده ارائهفهرست مطالب:میگوی نارنجیمیگوی سرخمیگوی سنگاپوریمیگوی شیشه ایمیگوی بچه قورباغه ایمیگوی آمانومی...

قیمت : 20,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت رنگ های افزودنی به مواد غذایی

عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت رنگ های افزودنی به مواد غذاییفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 96پاورپوینت کامل و آماده ارائهفهرست مطالب:افزودنیهای مواد غذاییتاریخچه رنگ های غذاییرنگها در صنایع غذاییرنگهای مصنو...

قیمت : 20,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تعداد نتایج: 859